18 Haziran 2013

Defiance s01e09:

If I Ever Leave This World Alive

--- spoiler ---

.eh işte idare eder bir bölüm yine, salgın meselesine girdik. tam ölecekler ilen datak müdahalesi ile kurtarılmış oldular. güzel laflar falan edildi tamam da ne bileyim neden büyükelçiyi öldürdü mesela? kendini kontrol edemediğini gördüğü için mi? saçma geldi bu bana, sanki adamın dizi ile anlaşması bitmiş de devreden çıkarmışlar gibi oldu.

.salgında esas karakterlerden kimsenin ölmeyeceği de belliydi ama bir çoğu hastalandı. o da çok saçma oluyor madem götür bir iki tane ne bileyim. hem aşı varmış da almaları için yolculuk etmeleri gerekiyormuş da dünya cumhuriyeti gelmiş de falan filan. ohoo diyor insan...

.bu yaşlı karı ile doktor eskiden birlikte takılıyorlar imiş. doktoru ilk iyi gösterdiler sonra şüphe şimdi esas kötü ile birlikte takılan bir tip haline geldi. dünyayı yok etmekten bahsediyorlar, zaten ahı gitmiş vahı kalmış ama yeni dünya yaratmak için yok edecekler imiş. büyük laflar edip de yine bölgesel bir bölüm ya da belki sezon finali çevirecekler ise o hoş olmaz. hayırlısı diyelim bakalım.

.bir de belediye başkanı seçimleri ile geçecek baya bir bölüm anlaşılan datak aday oldu falan filan. bunlar da pek çekilir konular değil ya elden gelen başka bir şey yok.

.ha bir de Irathian mıdır nedir? onlara ayrımcılık mevzusu yaptılar, yine günlük siyasete varan gelişmeler. sonda da böyle yaptıkları için işler iyice karıştı falan filan. mesaj vermek istiyorlar herhalde bilemedim.

--- spoiler ---