24 Mayıs 2013

Orphan Black s01e08:

Entangled Bank

--- spoiler ---

.kira arabanın altında kaldı iyi mi? beklenmedik bir şekilde oldu da yolun ortasında gelince belliydi bir haller olacağı. o kadar koruyorlar güya o kadar bir şey ama gitti ilk helena'ya kapıyı açtı sonra birlikte yürüdüler falan derken sevginin gücüdür kurtuldu bu hop eder iken ezildi gitti.

.güzel özellikler istiyorum hala, kız çocuğu çabuk iyileşsin mesela. anası klon imiş iyi güzel de ek özellikler çıkmış olsun bu mucize çocuğun ya da bir şeyler olsun işte. ölmez elbette ama bir yerinden üstün güçtür, müçtür bir şey lazım. bir tane kuyruk ile olacak iş değil bu.

.üstelik bir sürü denek çocuktan bahsedildi. arada fringe lafı da geçiyor ya walter aklıma geliyor. çocuklar üzerinde deney yapan çılgın bilim adamını bile sevdiydik ya neyse işte şimdi bunlar klonlar yapmışlar. diğer taraftan da birileri temizliyor. bunnlar öyle kendi başlarına insanlar ise pek saçma bir hikaye olacak.

.çünkü dedikleri gibi niye kamuoyuna açıklamasınlar? tutan ne bunları, açıklasınlar ortaya çıksınlar ve ötesi berisi araştırılsın. bu kadar basit, altında devletler falan bir şey olmalı ki hepsini örtbas edebilsin. şimdi bir çılgın bilim adamının yapacağı iş değil bunlar.

--- spoiler ---