31 Mayıs 2013

invasion s01e18:

 Re-Evolution

--- spoiler ---

.adadaki çekimler pek bir başarısız idi. aynen uçak düşme çekimlerinde olduğu gibi pek paraları kalmamış herhalde son bölümlere doğru. araba çekimleri de kötü biraz ama ne bileyim git gide kötüleşiyor gibi.

.üstelik konunun genel dünyaya yaygınlığı meselesinde de oldukça başarısızlar. hiç inandırıcı gelmiyor ve ne yapmak istedikleri belli değil. elemanlar üs kurmuş adada, su sıcaklıklarını falan ölçüyor imiş. bir de yüz kişiyle ordu falan yapmaya çalışıyor olay bu mu yani?

.diğer tarafta tom askeri tesise gitti, düşen uçaktaki uzaylı hibrit askerleri üzerinde testler yapıyorlarmış. çakma olmuş testler, böyle vitrine koyar gibi test mi olurmuş? üstelik tom'un kurtulmasından, kurşun yarasının iyileşmesinden falan da bahsettiğine göre biliyor durumu. neden tom'u da almıyor içeri? zorlama alırız demek de nedir? otoriteler biliyor ise ne bekliyorlar daha?

.bir de üstüne lisede ergen ayrışması geldi. jesse anasını ve üvey babasını reddetti, üstüne atış talimlerine başladı. okulda insan arkadaşları ile çeteleşmeye gitti, kavgalara karıştı falan. gençlik şimdiden zehirlendi yani hehe. sonlara doğru dağıtacak gibiler.

--- spoiler ---