24 Mayıs 2013

grimm s02e22:

Goodnight, Sweet Grimm

--- spoiler ---

.yarım bölüm yapmıyorlar ama sezon bitince bir haller oluyor. bir de sonuna pişkin pişkin, bunun geleceğini tahmin etmediniz mi diyor. ettik tabi, süreye bakınca, hatta bölümün başında koklaşmalar öpüşmeler falan başlayınca hareketi sonraki sezona sakladıkları belli olmuş idi.

.eh yani merak ettirmeleri de güzel diyelim ve gelene kadar unutalım. ölenle ölünmez tabi, grimm'in başına bir hal de gelmez. dağ gibi grimm'i paketlediler fransaya götürüyorlar herhalde. boş belgeler kendisi içinmiş. adam kendi ölüm belgelerini falan gördü başından beri yani.

.zombi olayı, devrim yapmak falan biraz acayip iş tabi. juliette oraya gelince yine onun başına bir hal gelmese dedik ama allahtan grimm'in başına bir hal geldi de kendilerini tekrar etmemiş oldular. haliyle ortalıkta grimm'de olmayınca devrime yer açılacak demektir.

.diğer taraftan sevgili yüzbaşıya kaldı işler demek. belki o aileye katılmayı kabul edecek de içerden mi kurtaracak grimm'i ne yapacak? abisinin bunun arkasında olduğunu bilemeyecek mi? anahtarı mı arıyorlar? neden böyle bir iş peşindeler? belirli bir süreden sonra mı kurtarılıyordu zombi durumundan yoksa bir süre geçtikten sonra geri dönülmez halde miydi? unuttum hepsini şimdiden.

.neyse bakalım gelsin yeni sezon görürüz tekrar artık ne olmuş bitmiş. gerçek planları neymiş, şu anahtarda ne keramet varmış bu kadar. hepsini açıklasınlar artık biraz.

--- spoiler ---