22 Mayıs 2013

Defiance s01e06:

Brothers in Arms

--- spoiler ---

.hafiften içimi kıydı. yan konu meselelerine niye bu kadar bel bağlıyor bu diziler insan anlamıyor. genel konuyu çeşitlendirmek bu kadar mı zar arkadaş, bir tane alet var onun hakkında üç beş bir şey oluyor. ölen oğlanın kardeşi bir şeyler yapıyor falan filan bu yani. ötesi berisini açıkla biraz, dünya kadar konu çıkar. zaten dünyanın nasıl bir yer olduğuna girseler ya kasaba işleri ile uğraşacağımıza.

.şimdi dünya işlerinden kilte imha silahı yapan bir tip vardı ama mesele bunun meselesinden daha çok peşindeki adam (ki kendisi nikitanın süper kötüsü) ile bizim esas adamın arkadaşlığı meselesi idi. bunların mazisi varmışmış da falanmış da filanmış.

.bilemedim yani sırf buna bakıldığı zaman kötü, ama insan genel hikayesinde güzel bir şey olacak diye bekliyor. kasaba işleri de bundan daha iyi olabilir. bir de üstüne aşk hikayesi basmak zorundalar ya o fena oluyor. abartmazlar inşallah diyelim.

.özel güçtür, özel teknolojidir ottur boktur bir şey görmek istiyoruz haliyle allahın bilim kurgu dizisinde, çok rica ediyorum.

--- spoiler ---