8 Mayıs 2013

Bates Motel s01e08:

A Boy and His Dog

--- spoiler ---

.önceki bölümlere göre daha az şaşırtmalı daha çok durağan idi. yine de hoş tabi, psikolojik olarak kurcaladıkları olaylar baya enteresan. şimdi kontrolcü anne olayına girdiler biraz. terapiye götürdü bizim çılgın normanı, orada da terapiste atar yaptı çıktı gitti ana bates...

.diğer tarafta oteldeki tekin olmayan zatın ne olduğu tam anlaşılamadı tarafımda, neyin başındaki adam? niye şerif ile bu kadar ilgili ima ettikleri gibi şu seks köleliği meselesi mi yapıyor? eğer böyleyse neden cidden şerife söylemedi?  ha bu arada şerif de işin içinde orası kesin zaten örtpas etmek için yaptı diğer olayları ama yine de ucundan çıtlatsa sonrası için iyi olabilirdi. muhtemelen korktu diyelim, güçlü görünmeye çalışıyor ama korkak bir karı aslında.

.emma yine iyilik perisi gibi norman'ın şanını korumak için bradley ile yattığını söyledi. hiç karışmasa belki daha iyi olacakmış çünkü norman bu mevzuya celallendi. psikolojisi bozulmasın diye hayvan doldurması da aslında hiç bir türlü kabul edilemez ama adamın dedikleri de doğru... aslında hayvan sevip de hayvan doldurmasa iyi olurmuş, köpeği seviyordu şimdi içini dolduruyor. aslında böyle çılgın hayvan sahipleri var ya bana çok ters geliyor la...

.dylan ağa olacak bunu gösterdi. işlerde ilerleyecek falan ama ne pis bir işe bulaştığını o bile kestiremiyor. uyuşturucu kısmı işin sadece görünen (görünmeyen ama görünen) kısmı gibi duruyor. daha ne olabilir alttan bilmiyorum ama bu aşamada şaşırtacaklar gibi geliyor. zaten insan falan yakıyorlar keyfine göre, hangi çağda yaşıyoruz lan dedirtiyor insana.

.bölüm sonunda da yine bu sinsi abimizin bir süprizi gibi geldi, şerif yardımcısının otopsi yapılmış bedenini getirmiş norma'nın yatağına koymuş. mesaj net gibi duruyor. bakalım ne olacak bu iki bölüm merak ettiriyorlar, tebrik ederiz. güzel final yaparlarsa notumu artırırım hehe.

--- spoiler ---