1 Mayıs 2013

Bates Motel s01e07:

The Man in Number 9

--- spoiler ---

.acayip acayip işler yine. anası rüyasının ortasına geliyor daha sonra cinsel mevzular konuşuyor. ha babası falan yok kim konuşsun tabi orası öyle ama yine de garip bu mevzular, azalttılar dediydim ama alttan alda dokuyacaklar demek.

.köpekcik gördük, dakkasında harcadılar. biraz sinirli bir tip ama norman sevdiydi. çekiçle görünce lan ezmese bari, bu sosyapatlar ezer hayvan genelde ya... neyse allahtan ezmedi ama tam kız bunu şutlayıp köpeklere saracak iken bu sefer de köpeği araba ezdi. acıların çocuğu norman yeminle...

.tabi eşontiyon gibi çıkan kızı beğenmiyor ya ona sinir oluyorum. hasta diye bunu hak etmiyor, gayet de hoş bir kızımız. lisede yok efendim popülerlikmiş de yok bilmem neymiş, geçiniz bunları efenim hehe. yoga dersi olayı da pek saçmaydı bak. norma oğlunun cinsel hayatından kesitleri hayal etti mesela. bir acayip.

.asıl olay bir tane psikopat eleman geldi motele, ne idiğü belirsiz ama paralı bir eleman. daha sonra odaları kapatacak imiş. önceki eleman ile anlaştığımız gibi anlaşma denmesinden niye çakmıyorlar durumu anlamadım. adam tekin değil işte...

.abi karakterimiz yine sağlam duruyor, anlayışlı falan filan ama norman'ı şutlayan kıza fena baktı. bir de oradan darbe inerse kesin sosyopata bağlayacak bu çocuk. zaten en son annesinin lafları birebir tekrar ederken yine kal geldiydi. dönüp indirecek sandım ama allahtan boynuna falan sarıldı.

.genel hikayede de nasıl kurtuldular bu kadar silahlı olaydan falan dersek, sürmeli polisimiz geldi bir hikaye uydurdu ve hepsi kurtuldu. bu kadar basit miydi? değil tabi, o eleman da tekin değil sonra çıkacak onun muhabbeti belli.

--- spoiler ---