10 Mayıs 2013

arrow s01e22:

Darkness on the Edge of Town

--- spoiler ---

.haffiten saçmaladılar ama bombayı patlattılar son saniyelerde. çinli eleman öldü bir kere. hocası falan sandıydık baştan beri bu elemanı ama belli ki kızı ve crixus emmi eğitmiş herhalde. açıklamayı yaptıktan sonra başından vuru verdi. pek ihtimal vermiyorduk acayip oldu.

.buraya gelmeden üstüne, ilk tommy'nin babasının esas kötü olduğunu öğrendi. derken yine dayak yedi kendisinden ve üstüne oliver'ın arrow olduğunu o da öğrendi. böyle de karma karışık bir hal aldı...

.bundan öncesinde tam komedi bir sahne yaşandı. sanki tommy'i laurel'e yönlendirmiş gibi olmuştu ama fikrini değiştirip hop gitti tekrar. bunların da perde namına bir şeyleri yok tabi. tommy oğlanı dışarda kızı hoplatır iken gördü. adama hafif kirli sakal ve can evinden vurdura vurdura gerçek kötü yapacaklar herhalde.

.muhtemelen babasını öldürecek ve gerçek kötü tommy olacak. hep de en iyi arkadaşı gerçek kötü oluyor ya o hikayeyi devam ettirecekler herhalde.

.felicity'nin de başı beleya girecek gibi. en azından kısmen ortaya çıkacak belki işler. polis hacker'ı ismine ulaştı kendisinin. takım çalışması olayları falan hoştu da işleri çok karıştırdılar. bakalım son bölüme neyi "sacrifice" edecekler.

.ha bu arada ana karakteri iyi mi kötü mü ben hala çözemedim. sanki adadaki işlerden bile bu sorumluymuş gibi geldi. en azından bir kadın bacağı gösterdiler. diğer siyah oklu elemanın pek ilgisi yok gibi bunlarla. hakkaten şehri düzeltmeye mi çalışıyor lan yoksa dedirttiler. o zaman tam bomba olur hakkaten. bir de bu elemanın arrow'den iyi olması bana çok saçma geliyor. okçumuzdan daha iyi okçu kötü karakter var.

--- spoiler ---