25 Nisan 2013

arrow s01e20:

Home Invasion

--- spoiler ---

.diggle'ı harcayıp diğer parlak oğlanı alacaklar kadroya anlaşılan. trip attırdılar koskoca diggle reise ya daha diyecek bir şey bulamıyorum. eleman iyidi, gitmese de iyidi ama diğer oğlanı yardımcı kahraman yapacaklar. yamak yani hehe.

.diggle'ın kardeşinin katilini yakalama işi ile yavuklusunun müvekkillerini öldürenleri yakalama işi çakıştı. iki koldan olay yarattılar bu bölüm. aslında diğer oğlanı da sayarsak üç koldan olay var idi. hepsini hızlı hızlı geçtik, hafiften baydı ama yapacak bir şey yok.

.adadaki olaylara fazla zaman kalmadı haliyle, orada da işler karıştı. okçuluğu kız göstermiş, yakınlaşmalar da olmuş ama ben başkasını seviyorum muhabbetine dönmüş yine. gına geldi bu muhabbetten ya neyse işte. en son babası bunları yakalattı. hangi akla hizmetse artık göreceğiz.

.laurel boşa çıktı yine, oliver sırrım olduğu sürece yaklaşmam dedi kankasına ama yetinmedi tabi. bir çekim olduğunu biliyor bunlar arasında. böyle de bir aşk üçgenimiz var. bir şekilde öğrenecek herhalde. zaten sempati de duyuyor. sonra da mutlu mesut yaşayıp küçük arrowlar yapacaklar inşallah.

--- spoiler ---