26 Mart 2013

revolution s01e11:

The Stand

--- spoiler ---

.aradan sonra biraz daha iyice döndüler, patlamalı çatlamalı sahneler hiç fena değildi. daha önemlisi baştan beri peşinde koştukları astımlı delikanlıyı harcadılar. zaten biraz zorlama bir hikaye, zorlama karakterler gibiydi. baştan beri astımlı kardeşi ile ilgilenmek durumunda kalan abla ve onu kurtarma çabası. ulan dünyanın çivisi çıkmış, bunlarla uğraşıyor idik.

.neyseki öldü ve asıl olaya döndük. direnecekler ve savaşacaklar. ablamız artık ergen tribi yerine savaşçı olacak inşallah. monroe'ye karşı tek yumruk hehe. eleman da iyice kafayı sıyırır zenci alaşağı eder diyordum ama onun da oğlu direnişçi saflarına katıldı. o da sıkıntılarda.

.elektrik kesintisinin nedenini annemiz biliyorlar ama anlatmadılar henüz kimseye. oğluna da acayip bir cerrahi müdahale yapmışlar. içinden bir şey çıkardı. hepsi birbiri ile bağlantılı bile olabilir. ne işler döndüğünü sezon sonuna ancak açıklarlar herhalde. bu işi yapan eleman ya da bu işi yapan sistemi elinde bulunduran eleman da monroe cemiyetine katıldı. bakalım bu şekil giderse o kadar da pişman olmam bu seriyi izlediğime...

--- spoiler ---