16 Şubat 2013

the vampire diaries s04e14:

Down the Rabbit Hole

--- spoiler ---

.dalga mı geçiyorlar anlamadım a... ceremiyi bir kere daha öldürdüler, bu kaçıncı? yüzüklü falandı da artık çıkardıydı yüzüğü? silas uyanıp mı diriltecek? bu da ikinci dalga geçiş olmalı. ulan silas uyanınca dünyanın sonu gelir diyor eleman, buna mı inanmıyorlar? amaçları nedir? bu yalan olsa bile riski alınır mı? çılgınlar gibi paketlemişler elemanı 2bin yıl, düzgün bir tip olsa olur muydu zaten öyle?

.çok acayip gerçekten, tek doz varsa ve o silas'ı öldürüyor ise bu halde herkes şu beşliden biri gibi düşünmeliydi. saçmaladılar resmen. üstelik dememişler miydi? bir tane avcı olur her seferinde. eğer bir avcıyı öldürür isen onun yerine geçene kadar laneti sürer falan diye? beş kişi için beş ayrı lanet demiş olmalılar herhalde. neyse hadi buna tamam diyelim.

.damon madem peşinden gitmeyecek neden oyalanıyor a...? buna ne diyeceksin? üstüne bir de ketrin çıkmış gelmiş. ne bok yemeye gelmiş. tam olarak öldüğünü göstermediler ama şu vampirlerin vampiri baba tipi uyandırmak için onun kanı gerekmişti. ölmüş gibi göstermişlerdi. böyle şaşırmacaya sıçarım arkadaş. gram zevk almadım, klaus'un duygu dolu anları bile hepsinden iyidi yeminle.

--- spoiler ---