21 Şubat 2013

arrow s01e15:

Dodger

--- spoiler ---

.sevgili gaius baltar varlar idi bölümde. bir de yine battlestar galactica'nın beşlerinden hintliye benzettiğim hatun. adını unuttum kusuruma bakmasın. o var idi. fena olmadı bölüm güzeldi. kapkaç olayı saçma sapan idi fazla idi. tipine harcadığı paraya bak ulan, sonra hikayesi zaten yalan dolanmış da ne bileyim yine de öyle bir tip çıkartmaları kız da boş kalmasın gibi olmuş.

.her birine bir sevgili çıktı zaten, felicity gözlüksüz de pek tatlıymış bu arada. dizide  ağzı yüzü düzgün olmayan yok resmen. diğer kızlar da hoş, yeni gelenler de. birlikte arrow avına çıkacaklar daha göreceğiz demek polis hatunu.

.ben robin hood değilim olayını da sıkıştırdılar sevgili gaius'u yakalarken. o tasmayı ilk gösterdiklerinden beri ekibin üyesine takılacağı da belliydi ya fazla uzatmadılar allahtan. hem nasıl camı açınca bir alarm falan olmaz o kadar değerli bir şey ise? alarmı mi susturdu ne yaptı, üstün körü geçtiler buraları.

.ada olayı da fazla yok idi. crixus'un hayatını kurtardı falan ama kaldıkları yerde bir masumu arkada bıraktı. zor seçimler yapmış ya onları görüyoruz teker teker. bakalım daha neler olacak. ada işi daha karışık tabi.

--- spoiler ---