14 Şubat 2013

arrow s01e14:

The Odyssey

--- spoiler ---

.sarışın bilgisayarlı, zeki ve bir o kadar da hoş kızımızı ekibe kattılar gibi. bir seferlik dedi ama bence devamı gelir. lazım öyle bir tip zaten. laflar olarak her dizide görmek istediğimiz karakterin laflarını ediyor. eli yüzü düzgün aklı fikri yerinde. pek hoşlaştık kendisiyle hep, daha çok göreceğiz herhalde artık.

.crixus da delikanlı adam imiş, bu dizide de delikanlı rollerinde. hem hayatta kalmaca, hem ihanete uğramış arkadaş ama hem de son anda gelip günü kurtarıyor falan. biraz abartı oldu ya niyede güzel idi. hafiften oliver'ın eğitimi de başlamış gibi. okçu eleman buna öğretmediyse kim öğretti. bu arada onun da derdi kızıymış onu gördük.

.ilk mayın olayı gözüme battı bu bölümde. anında patlamalı idi, yerine adam yığınca patlamaz mı hiç? ikincisi bunlar kuleye çıktığı zaman arkamdak kapıyı kitle, benim haricimde de kimseye açma dedi ama iki dakka sonra hop damladı eleman. kim açtı kapıyı? nasıl girdin içeri mübarek diye sormazlar mı adama? anahtarın falan var diyelim peki, o zaman niye ben hariç kimseye açma diyorsun.

.neyse işte olaylar böyle... en önemli olayını söylemedik onu da söyleyelim tam olsun. oliver anasının karşısında biraz bocaladı. anası kurşunu veriverdi buna. sonra da pek üstüne gitmeme kararı aldı. kankası gözünü açar diye umuyoruz artık.

--- spoiler ---