29 Ocak 2013

TRON: Uprising s01e19:

Terminal

--- spoiler ---

.imdb bilgilerine göre sezonun son bölümü gibi. baş kaldırı başladı diyerek bitirdiler eğer öyle ise. bölüm güzeldi aslında neden bölüme düşük not verilmiş anlamadım. hafiften abartı işler oldu ama en azından tron'u da öldürmediler.

.tron da ölse zaten kim kaldı arkadaş. myra'nın tron'a destek çıkması da hafiften abartı idi ama bir şekilde olması lazımdı zaten öyle. destek lazım eleman lazım. bunların destek olduğu ortaya çıkınca gelip yıkmayacaklar mı o atölyeyi? 

.asıl olay tron'u iyileştirmeleri oldu. önceki bölümden kaptığı virüs ve darbeler ile iyice kötü olmuş tron emmi, fringe'den broyles amcanın seslendirdiği tip geldi ilk iyimiş gibi, halbuki onun yazılımını da değiştirmişler neyse yenileme gemisine girdi hesapta tron'u da değiştirecekler idi ama beck sürece müdahele etti. 

.bundan iyisi can sağlığı yani? daha ne olabilirdi ki? hoş idi. eğer ilk sezon bitti ise böyle yine de hoş, sezon ortası bazı bölümler haricinde gayet sürükleyici idi kendileri. son bölümde de aksiyon ve dram pek güzel harmanlanmış idi.

--- spoiler ---