27 Ocak 2013

spartacus blood and sand s03e01:

Enemies of Rome

--- spoiler ---

.üçüncü sezon tam gaz başladı, iyi de oldu güzel de oldu ama güzel kadın karakterimiz pek kalmamış gibi artık. alman vahşi bir tipimiz var, gerisini harcadılar. katır kutur kestiler. kadın kalmamış dizide. bir de hep yapıyorlar, ateşli bir sevişme sahnesinin ardına gay sahnesi çakıyor pezevenkler. kaçtır böyle, ne yapmaya çalışıyorlar?

.bunlar haricinde herhalde bütün sezondaki dövüş sahnesini bir bölüme sığdırmaya mı çalışmışlar? artık kış da geliyor (winter is coming) barınak bulalım, nereye sokarız bu kadar insanı? e artık bir şehir zaptu rapt altına alalım bari gibi bir dialog geçti son kısımda. bekleyecekler, yönetim entrika falan derken işler öyle ilerleyecek gibi...

.spartacus'e gözümüz mü alışmış yoksa biraz daha mı kendini role kaptırmış bilemedim. büyük adam vesselam. öldürdüğü liderler yerine bir lider olmayacak bir halk adamı. içimizden biri.

.kötü karakter de kalmadığından şimdi hem kötü ama erdemli, böyle karışık işi bilen bir karakter geldi. daha önce görmediydik herhalde. oğlu bir uyuz ama kendisi delikanlı bir adama benziyor bakalım artık karşılaşmaları nasıl olacak.

--- spoiler ---