24 Ocak 2013

arrow s01e11:

Trust But Verify

--- spoiler ---

.ergen tribi eksik idi o da oldu tam oldu... thea'nın olayları hoşuma gitmedi, haklı falan bile olsa o ne lan, uyuşturucu alıp kazalar yapmalar falan. iş buralara gelirse hoş olmaz ya güven meselesinin on koldan incelediler. bu araba kazası da buna dahil herhalde böyle düşünmüş senarist emmiler.

.ilk olay bölümün geçici konusundan john ile oliver arasındaki güven meselesi idi. eski komutanı listede imiş ama eleman ona güvenirmiş, içlerine girer falan derken olaylar gelişir. ilk haklı gibi çıkar iken sonra tabi beklenildiği gibi kötü adam çıkar. bu arada kötü adamımız Ben Browder, stargate sg-1'nin son sezonlarındaki eleman. farscape ile olaylara girmiş herhalde bilemedim ama yan rolde ölüp gitti.

.esas bombayı adadaki güven sorunu ile patlatmaya çalıştılar ama ben o elemana hala güveniyorum. altından başka bir şey çıkacak. üstelik okçuluğu kim öğretti, hala tutsak olmadığına göre öyle bir şaşırtmacanın da pek manası kalmıyor a... neyse sonra ortaya çıkacak. ergen isyanını bitirirler inşallah.

--- spoiler ---