11 Ocak 2013

american horror story s02e11:

Spilt Milk

--- spoiler ---

.ağır bir bölüm oldu, yine acayip işler tabi. sapık mapık takılmalar. adam anasından emememiş diye gidip hayat kadınından emiyor falan. bu ne lan? üstüne derilerini falan yüzüyor tabi ama ulan baban blodifeysse sen de mi öyle olacaksın? onun anası öyle diye öyle oldu ise, bunu bile bile çocuğuna nasıl iyi davranmazsın? genetik mi? nedir öyle bir karışık attırdılar bu kısmı.

.tabi bir yandan blodifeys yakalandı, hatta gazeteci kız kanını yerde komadı. sıktı beynine, diğer yandan gazeteci lebziyen kurtuldu, ifşa etti akıl hastanesini hatta son ana kadar sister'ı da öldürdüler gibi yaptılar falan nerdeyse onu da öldüreceklerdi. yok artık daha neler bütün hikayeler bitti gibi ama daha iki bölüm var.

.niye böyle yaptılar anlamadım. onuncu bölüm tepe noktası oldu resmen. şeytan ve doktor'un olayından bir şey çıkmasını beklediydim ama çıkmadı. karakter kalmadı, kötü karakter kalmadı hatta. biraz gizem kaldı. öldü denen kadın da ölmemiş, elemanın iki karısı iki çocuğu oldu. kör istedi bir göz allah verdi iki göz gibi miydi neydi, öyle bir şey oldu. bakalım nasıl yapacaklar. buraya kadar çok iyi gelmişti ama sonunu getiremeyecekler gibi.

--- spoiler ---