4 Ocak 2013

american horror story s02e10:

The Name Game

--- spoiler ---

.daha üç bölüm var gibi ama nerdeyse kötü karakterlerin hepsini öldürdüler. belki krematoryumdan iki kötünün birleşmesi gibi bir şey mi çıkacak ne olacak? öyle bir çılgınlık yapabilirler. yapmazlar ise bana çok geldi bu kadar sağlam iki kötünün de nerdeyse basit bir şekilde ölmesi.

.doktor neden bu kadar sıyırdı, el değmemiş rahibesi yüzünden mi? yoksa uzaylılar onunla taşak geçti diye mi? tam anlayamadım o kısmı. belki işler tersine dönünce yaptıklarının hesabı gibi bir şey mi düşündü? neyse işte eğer öldüler ise hoş olmadı. acayip yaratıklar olarak geleceklerse hoş oldu.

.grace ve bebeği, bizim elemanın mutlu günü gibiydi. bladifeys de kanıtı arar iken gazeteci kızımızın sakladığını öğrendi. pek çetin ceviz ama bebek doğduktan sonra ne yapacak bakalım.

.sister jude kafayı sıyırdı, monsinyörü ile fantezileri de öyle kaldı. elektroşok ile olay bitiyor mu böyle? düzelmeyecek mi yani? belki gazeteci lezboş hanımın çıkmasını da sağlayabilecek belli olmaz. nasıl toparlayacaklar bakalım. bir bladifeys kaldı o da çocuğunu bekliyor.

--- spoiler ---