26 Aralık 2012

jericho s02e04:

Oversight

--- spoiler ---

.sağır kızı harcadılar, yazık oldu valla. kendisini weeds'den de pek sevmiştik. burada da iyiler idi, ölmeden üç beş kişiyi bile temizledi. delikanlı kız idi, allah rahmet eylesin. ayrıca mimi de yaralandı. bari ona bir şey olmasın dedik, güzel allahım dualarımızı kabul etti diyelim. yazık stanley arkadaşa allah sabır versin. bütün mevzu 10bin dolar için oldu çok acayip geldi. ha sıfır tolerans falan dediler de yine de çok abarttılar lan.

.binbaşımız iyilerden olacak inşa-allah. bütün gidişat onu gösteriyor. hawkins elemanı onun bulması için ve başlarındaki adamın asıl saldırıyı yapan eleman olduğu hakkında şüphelenmesi için bir olaylar tertip etti ve şu ana kadar işler iyi gidiyor gibi ama saflarını değiştirir mi bilemiyoruz, bakalım az da kaldı nasıl yapacaklar kim bilir.

.kasabanın ithalatçısı, kaçakçısı tedarikçisi şu continuumdan bildiğimiz eleman da ilk yakalandı sonra şerif jake ve ekibi kurtardı falan ama onun muhabbeti de çok acayip. bacak kadar boyu ile ne işler yapıyor öyle. intikam ile öldürdüğü adam da yanına kar kaldı. garip gri bir karakter aslında hem de daha çocuk.

--- spoiler ---

bu da bininci blog'um idi, hayırlara vesile olsun inşa-allah.