10 Aralık 2012

dexter s07e11:

Do You See What I See?

--- spoiler ---

.pek duygu yoğun bölüm idi. ekşını laflar ile geçirtmiş oldular, ucuza getirdiler ama şaşırtmaca için fena olmadı bu bile. hannah ve deb sürtüşmesi ile maria'nın dexter'ın peşinde olması meselesini geliştirdiler. hatta hannah meselesini paketlediler. bence de öldürse daha iyi idi. öldüremez diye mi polislere teslim etti? bir garip idi ama hoş idi.

.anasının katlinin emrini veren çete lideri meselesi de evrenin hediyesi falan dediler de ulan başından beri ne alaka dediydim. hepsinin arkasında çakal maria varmış. dexter'ı yemlemiş, dexter yemi yutmuş. adamı kesene kadar bir kelime yüzünden paçayı sıyırdı sayılır, en azından şimdilik. bu işleri güzel yapıyor adamlar. adam o lafı etmese destereylen dalsa, hoş iş üstünde dexter'ı yakalayacak maria. korkulur bu karıdan.

.son bölüme sakladılar bu mevzuyu, doks'un teknesi vardı olayı ve delil yerleştirme olayını da yememiş maria. hatta plastikleri görünce hafiften de güldü yani hala hayatta körfez kasabı diye düşündü kesin. e ne olacak şimdi? son bölüm göreceğiz bakalım. güzel kıvırırlar ise pek güzel olacak, ilk kıvırmaları fayda etmedi. daha iyi bir plan bekliyoruz dexter hazretlerinden.

--- spoiler ---