19 Kasım 2012

the walking dead s03e06:

Hounded

--- spoiler ---

.pek beğenmedim bu bölümü, bir sürü mantık hatası hatta bir yerde de devamlılık hatası vardı. rick bebeği kucağına alıyor omzuna yaslıyor, hemen sonraki sahnede bebeği tekrar yaslıyor, anlık geçiş arasında boşluk yapmışlar. hoş olmamış.

.gidişat olarak tamam iki taraf birleşecek idi ama nasıl bu kadar yakında olabilirler, nerdeyse bir günlük yürüme mesafesinde bir yer görüldüğü kadarıyla. bir gün bile değil saatlik. diğer taraftan da yürüyerek ne kadar devam ettiler bilemiyorum ama aralarında çok fazla bir mesafe yok işte.  başka türlü karşılaşabilirler idi. ayrıca ta ilk sezonda eli kopan elemanı alıp bir kasaba kuruyorsun ve bak sen şu işe ki bizim grubun o kadar macera atlattıktan, o kadar yol aldıktan sonra yine yakınına gelebiliyorsun. yok ikna olmadım.

.telefon meselesi güzeldi, başka bir şey olsa daha bir acayip olurdu. allahtan yapmadılar. o kadar insan kaynaması manasız yani. hele telefonda elektrik olması da çok acayip olur. rastgele arama falan dediler. yok artık lebron james derdim. tabi rick kafayı sıyırmasın ama hafiften sıyırmaya başlamış. kolay değil tabi, bu meseleyi güzel işlediler.

.vali ninja kızın peşinden niye eleman saldı. herkes diğerini nasıl çatır çatır öldürüyor. valinin planları nedir, neyin peşindeler artık açıklamaları gerekiyor. bir de bu kadar tantana kadın içinse bak o zaman sen allahın işine.

--- spoiler ---