27 Kasım 2012

revolution s01e10:

Nobody's Fault But Mine

--- spoiler ---

.sezon sonuna bir bölüm mü kalmış, imdb bilgileri onu gösteriyor. bölüm mantık hataları haricinde güzeldi. finali de burdan güzel yapacaklar gibi görünüyor ama pek bir şeyi açıklamadan yapacaklar anlaşılan.

.daha önce demiştim, 15-20 yıl geçmiş lityum piller o kadar süre dayanmaz imkanı yok. araştırmadım ama nerdeyse eminim bundan. alet kendinden elektrik de vermediğine göre, sadece çalışmasını engelleyen şeyi kaldırdığına göre. pilli aygıtların çalışması bana çok saçma geliyor her seferinde.

.ayrıca çocukluk arkadaşı meselesi çok acayip işlediler. hem iyi hem kötü ama klasik birbirini vurmaz silahları atarlar biraz şöyle kılınç korografisi çizelim lan der gibi dövüş başlar ya. tam bundan oldu, ha çok kötü değildi ama mayls'ın verdiği karar son anda verilmiş bir karar değildi ondan sahne biraz sıkıntılıydı. o an karar vermiş olsa daha mantıklı olurdu.

.bunun haricinde güya kardeşini kurtardı, güya korudu. yakalandın be kızım demesi lazım idi. ana aslan parçası hala deşiyor milleti. bölüm sonunda da helikopter kalktı ama sanki monro onun değilmiş gibi baktı bilemedim. zaten kolyeyi işkenceci elemanı öldürdükten sonra dönüp almamış olması da çok saçma idi. 

--- spoiler ---