14 Kasım 2012

revolution s01e08:

Ties That Bind

--- spoiler ---

.fena bölüm değildi ama ne bileyim o kadar önemli kolyeyi insan cebinde mi saklar? nasıl çaldırır? madem yok etmek istedin kıramadın, yak bir şey yap mesela. bu sosyopat eleman hani geride adam bırakmazdı? en son parçacık hızlandırıcı mı ne çıktı sanki tam anlayamadım ama öyle midir, öyleyse öh artık yetmez mi bu? gibi soruları sordurttu.

.nora'nın kız kardeşi ile sosyopat eleman anlaşma yapmış. daha doğrusu onu korkutmuş ve tuzağa düşürdüler. güzel plan idi ama yine ondan da kurtulmayı başardı bizim takım. nehre atlayarak kaçtılar bu sefer. bir türlü bir şeyleri başaramıyorlar, bu kadar beceriksizlikle bu kadar sene nasıl hayatta kalmışlar.

.monro cumhuriyeti içinde çatlaklar olacak herhalde, taht kavgaları gibi bir şey. bir haller olacak. tabi elektriğe de sahip olacak gibiler görüldüğü kadarı ile artık kimsenin tutamaması lazım. tabi yine sona gelirsek, madem o kadar gücünüz var niye müsade ettiniz de derler adama. dizinin temel gizemini açıklamaya pek niyetleri yok, geliştirmeye de pek niyetleri yok gibi.

--- spoiler ---