12 Kasım 2012

dexter s07e07:

Chemistry

--- spoiler ---

.son muhabbete kadar o kadar memnun kalmadıydım ama deb'in icazet vermesi hem de tamıtamına bunu yapması ve son dexter'ın kameralara bakışı iyidi. ayzek ile dialogları da süper, keşke öldürmek yerine sezon sonuna kadar konuşsalar. pek güzel geliyor bana. ha bu arada adam gay valla, o viktor'un resmini okşadığından beri öyle düşünüyorum. öyle güçlü oturaklı adamların bilinmeyen yönleri olarak da hep bunu yapıyorlar zaten. gay çıkmazsa şaşırırım valla o kadarını diyeyim hehe.

.asıl mevzu aşk ve aşkın kimyası mevzusu idi. her bölüm ayrılmalıyız deyip sonra yatakta son bulacak gibi, tabi adamlar öyle bir sevişiyor ki, bir bölüme sığmıyor arkadaş. ölümün kıyısında aşk yapıyorlar yani kelimeler kifayetsiz kalıyor hehe. bu mevzuyu genel konu haline getirmelerine üzülürüm valla ama yine de güzel yapıyorlar.

.hele hannah'ı da pek beğendiğimiz düşünülür ise, şikayetçi bile olmamam lazım ama kodların adamı dexter'ı bozmamalılar. kodları yüzünden seviyoruz onu, hannah gibi olmamalı, öyle güçlü olan yaşar muhabbetleri çevirmek ile olmaz. hayvandan farkımız var arkadaşım, karanlık yolcu adaletin timsali bir abimiz yapmasın böyle şeyler. aman diyoruz.

.her sezon git-geller yaşıyor dexter beyler bu seferde aşk sarhoşu olup da sonunda öldürebilirse hoş olabilir, "keypıpıl of" muyum mıyım ile olmaz bu işler. kodlar hepsinin üstündedir, biz bunu bilir bunu söyleriz. söylemeyenler bizden değildir.

--- spoiler ---