9 Kasım 2012

american horror story s02e04:

I Am Anne Frank

--- spoiler ---

.ikiye bölmüşler bölümü, güzeldi yine. acayip alt hikayeleri vardı. zamanında eşcinselleri böyle mi tedavi etmeye çalışmışlar gerçekten. lezbiyen kadın için uyguladığı yöntemler acayip. doktor en iyi insan herhalde serideki ama o bile acayip.

.bizim esas oğlan ile esas kızın hikayeleri de çok acayip. kız katil değilim diyordu, anlattığı hikayede suçu üzerine atmışlardı. son anlattığı şekilde, babası buna tecavüz ediyor imiş, annesi göz yummuş ve öldürmüş hepsini. garip.

.esas oğlan da sonlara doğru itiraf etmeye yaklaştı. uzaylı meselesine kimse inanmıyor ama hem doktor asıl katil hem de boynundan cidden bir şeyler çıkardı acayip acayip. uzaylı meselesi akıl hastalığımı yoksa gerçek mi? adamların gizemi gömdüğü yere gel.

.doktorumuz nazi doktoru imiş, adam zaten arızalı bir de geçmiş eklediler buna. fena olmadı. kamplardan bir kadın hastaneye düştü ve onu tanıdı. tabi öldüğü sanılan bir kadınmış. pek aklı başında görünüyor ama kavga çıkaran herkesi hastaneye mi alıyorlar nedir. neyse konu güzel bu detayları atlıyoruz. bölüm sonunda bacağından vuruldu doktor. şehvet düşkünü kadını da haşat etmiş onu gördük. çok fena.

--- spoiler ---