27 Ekim 2012

the vampire diaries s04e03:

The Rager

--- spoiler ---

.bu sezonun gittiği yerden memnun değilim artık, kötüler bitti. ortalık karma karışık oldu. esas karakteri vampir de yaptılar iyice dağıtacak gibiler. bir de beşler diye bir şey çıkardılar. hadi ilk vampir meselesini güzel monte ettilerdi de bu beşler kim arkadaşım. klausun'un bundan çıkarı ne falan bir sürü yeni baştan aynı hikayeyi yutturacak gibiler.

.hem kasabadan gittim, geldim, gideceğim muhabbeti de herhalde ilk sezondan beri ara ara sürüyor arkada. şimdi damon gideceğim dedi yok yalnız kalırsın gitme muhabbeti çevirdiler. hay allahım en kıl kılçık konulara giriyorlar. genel konu yokluğu yüzünden hep bunlar.

.tabi en kılı elena'nın vampir olma sıkıntıları olacağı belliydi. başladık ona da. damon yol gösterecekmiş sanki hepsi bu konuda aziz falan da millete yol gösteriyor. biri deşici imiş (buffy angel muhabbeti gibi bir şey çevirdiler bu arada, zevk alırsam deşici olurum falan hehe  neyse) diğeri zaten kötü kardeşim diyor. gri bölgede her seçimi. ne iyi ne kötü.

.kim kime ne yolu gösteriyor ne desteği, ne saçmalıyorlar. takılın işte bırakın bu ikili ilişkileri, genel konu bulun ilerleyin. tekrar kimin eli kimin cebinde olaylarına geri dönüyoruz gibiyiz herhalde. birinci, ikinci sezon falan öyleydi biraz. baydıydı baya. tekrar dönmezler umarız diyerek sözlerimizi sona eridiyoruz, amin. 

.(bu arada unutmuşum, şu motorsikletli sahne yeşil ekran faciası olmuş. uzak çekimlerde de muhtemelen dublor olduğu için gerçek ama yakın sahnelerde arkası ayrı önü ayrı saçma sapan kötü bir sahne olmuş).

--- spoiler ---