26 Ekim 2012

arrow s01e03:

Lone Gunmen

--- spoiler ---

.şimdi ilk elemanları uyarırım sonra gerekirse çoğunluğun iyiliği için öldürürüm diyor. bir süpermen değil tabi, eli kirli falan da ne bileyim bu kadar da değildi. kahramanlık yapmanın temel problemine yaklaşımı hoşuma gitmiyor baya. bu dizinin yoğurt "yiyişi" de çok sert geliyor bana.

.hele bir de yine kötüleri öldüren bir adamla karşılaşıp o adamın psikopat bizimkinin de vicdanlı olduğu ayrımını yapmaları falan çok bariz geldi. öyle aydınlatılmaz bu meseleler, hem ne bileyim hırsızı gidip öldürecek miyiz yani? nedir cezası bunun böyle.

.kardeşi meselesidir, eskisi meselesidir ne bileyim kasıyor biraz beni ama kötü de değil çünkü tipler pek hoşlar. izlemesi keyifli. düz duvara tırmanışı, edası da hoş bu okçu kardeşimizin ama işte tip karakterin önüne geçerse, senaryomuz sıkıntıya düşer diye düşünüyoruz.

.şimdi allahtan korumasına kendisini açıkladı herhalde ve artık çocuk gibi kaçmaktan kurtulacağını umuyoruz. haliyle nasıl bu hale geldiği hakkında da açıklamalar gelecektir. ada olayını tam bilemiyorum, başka insanlar da görüldü. bunu şişleyen eleman ustası falan olacak orası belli de kimden kaçıyorlar. nasıl o hale gelmiş, güzel açıklama bekliyoruz. smallville'de üstün körü geçtiydi bu konular sanki.

--- spoiler ---