12 Eylül 2012

sword art online s01e03:

Akahana no Tonakai

--- spoiler ---

.konular parça parça ilerliyor gibi, bu pek iyi hissettirmiyor ama bölümler gayet iyi. müzikler de bu bölüm daha iyileşti sanki. belki coşturacaklar iyice kim bilir. bizim oğlan (daha adını pek ezberleyemedim kusura bakma) vasat oyuncuların locasına katıldı.

.güya onları korumaca, orda da bir kızı korumaca olaylarına girişti. nasıl bir mantıksa. neyse işte tuzağa düştüler öldüler falan yazık oldu. bu bunalımlara girdi hafiften, göz yaşları sel oldu.

.geri döndürme aleti mi ne varmış onu da aldı ama kızı döndürmedi nedense, denemek mi istemedi. arkadaşı yardımcı oldu diye ona mı vermek istedi o kısmı da bilemedim neyse işte ilk bölümdeki arkadaşı ile karşılaştı falan. pek de bir şey olmadı bunlar haricinde.

.sanki konunun akışını kesiyorlar, dövüş sahnelerini azaltıyorlar gibi. başka bir şey mi vurgulamaya çalışıyorlar anlamadım ama bu veledin amacı ne hala çözemedim. oyunu bitirecek gücü varsa niye buralarda takılıyor hala anlamış değilim. tabi yemek meselesi falan dış dünya ile ilgili herhangi bir açıklama yok henüz.

--- spoiler ---