21 Eylül 2012

alphas s02e08:

Falling

--- spoiler ---

.baya duygu yüklü bölümdü, ağır aktı yani daha hareketli kaçma kovalamaca falan beklediydim ama doktor ilk kurtarma planları yaparken sonra kendi elleri ile teslim etti kızını. acayip tabi, belirsiz senaryo ikilemler gerçekçi olmuş gibi geldi.

.son sahne de iyidi ama tabi nasıl bir çıkar yol bulacaklar, devleti falan nasıl ikna edecekler onu da iyi düşünmeleri lazım yoksa olmaz. bu sezon ilk sezona göre daha iyi gidiyor ama her an dağıtabilirler çünkü pariş'in amacı hala belirsiz. dünyayı ele geçirmek falan gibi bir şey yaparlarsa sıçtılar.

.yan konusu da hoştu, bizim unutkan kızı kullandılar bu sefer. bir alfanın kanı insanlara kalın deri ve dayanıklılık kazandırıyor. düşünce güzel uygulama güzel, eski defterler yeni grup üyesi falan. hepsi hoş.

.nişancı elemanın aile dramı gibi oldu belki toptan ama dani aslında iyi insandır diye düşünürken kendimi 10 dolara sattım pariş beni sokaklardan kurtardı dediği zaman tüm hayallerim yıkıldı hehe, geçtiydi sanki böyle muhabbetler tabi ama yine de insan güzel görmek istiyor.

--- spoiler ---