31 Temmuz 2012

true blood s05e08:

Somebody That I Used to Know

--- spoiler ---

.son bölümden iyi ama genele göre yine pek bir şey olmadı. rasıl emmi niye böyle takılıyor hala anlamak zor, tabi işine geliyor din muhabbetleri ama  delikanlı sandıydım az saçmaladılar bu konuda.

.godric yine süper tabi, önceki seferden kalan meseleler geçip gidiyor. ne oldu da lilith meselesini hortlattılar ya da true blood serisindeki bu insanlar ile birlikte yaşamak kan fabrikaları falan fikrini neden havaya uçuracaklar anlamak güç.

.sanki konu sıkıntısı yüzünden kime dalsak olay olur, insanlara dalalım falan gibi bir şey yaptılar. pek hoş olmadı, en azından olacaksa bile sezon sonunda olmalıydı. şimdi göt gibi konular bitti, ortada kaldılar resmen.

.sokinin ana babasını öldüren vampir olayında biraz gizem geldi ama toplamda bir şey çıkmaz ondan sanki, ifrit meselesi, lafayet yine takılıyor öyle güzel güzel. neden gitti, nasıl kurtuldu ordan o da çok boşlukluydu.

.rasıl canlandıktan sonra sıçtılar batırdılar bana göre, pek tad vermiyor gerisi. eric var bir delikanlı onun da bir şey yapası gelene kadar sezon bitecek herhalde. öyle gidiyor şimdilik. kurt çiftleşmesi de pek yoğun oluyormuş onu gördük bu arada.

--- spoiler ---