13 Haziran 2012

grimm s01e18:

Cat and Mouse

--- spoiler ---

.genel hikaye için bir sürü anlatımlar falan oldu ama hepsini laf olarak anlattılar. az biraz da sevgili grimm'imizin video kayıtları falan. dünya tarihini, önemli şahsiyetleri falan bu yaratık mevzularına bağlıyorlar idi ama aynı zamanda mevcut siyasi koşulları alttan alta dünyayı yöneten 7 krallık falan muhabbeti ile birlikte geniş bir meseleye bağladılar. 

.bu büyük hikayeyi gösteremezler tabi bize, biz başrol grimm etrafındaki muhabbetleri göreceğiz anladığım kadarı ile ama hem lafta kalacak gibi hem de bu kadar büyük bir örgütlenme ve direnişçi muhabbetleri nasıl olurda portland'a yeni gelir, köy mü lan ora diyesi gelir insanın. bundan başka da bir şey denmez tabi. beklediğimden daha iyi genel hikayesi, daha fazla açıklama gerekir tabi.

.doğrucu davut grimm'imiz bu sefer de bir anlamda katil ve teröriste yardım etti arkidişleri için, tabi ayrımı nedir bunun orası meçhul. avlamaya gelen zat, sağlam bi abiye benziyor idi, lafları boy boy idi. ezilen-ezen döngüsünün dışında konumlandırmış kendini hehe. neyse o kadar da derinlemesine girmeyelim. tüm bu meseleler yeni katılan aktar hatunun etrafında gelişti diyebiliriz, bu da iyidi. karısını da az gördük o da iyidi.

--- spoiler ---