8 Ağustos 2023

yellowjackets s02e07:

 It Chooses

--- spoiler ---

.sezon finalinden önceki son bölümmüş ama bir önceki bölümde olan bütün olayları bozdular. vahşiliğin tanrısı bunun psikiyatristi olmuş, zaten o konuşmada problem olduğu belliydi, kadın kendini deli kabul edip hepsini eve yollamaya kalktı ama içki içip eğlendiler, ne oldu şimdi? mevzu nereye geldi yani?

.geçmişte ne oldu? ölen kızı da yemek için muhabbet ederken misty bulup gömmeye mi çalışacaktı? gay eleman niye intihara kalkıştı, mevzu neydi? anladıysam arap olayım. tamam herkes delirmiş ama bu ne yapmaya çalışıyor, sonunda kendini öldürüp diğerlerine yedirecek gibi.

.hepsi çok aç tamam da ne bileyim aşırı saçma şeyler oluyor. bebeğinin ölümünden sonra dönüp misty'yi dövdü, lottie araya girdi, öfkeni sal dedi, kızın ağzını yüzünü dağıttı, gram tedavinin olmadığı yerde buna nasıl etrafındakiler izin verdi? mevzu neydi? ne manası vardı? kafadan sakat karı bundan da kurtulmuş ama ne gerek vardı anlamadım.

.mevzunun nereye gittiği de belirsiz, hani göz altına alınıyordu? alınmayacak mı? ölen elemanın ölüsünü buldular, adam da güya haber veriyor, en son bunun takıldığı belli, ilk şüpheli bu, hiç mi kanıt yok yani? aşırı saçma.

.yetmiyor bir de van denen karının ayları varmış. kansermiş ölecekmiş, ilaçtan zaten anlamıştık da ilacını buraya getirdi mi? ölecek insan bu kadar rahat olabiliyor mu? son safhadaysa belli etmesi gerekmez mi? 

.boş beleş eğlenmeli bir bölüm, biri keçiye baktı, diğeri su dolu tanka girdi, diğeri fırça ile boya yaptı, diğeri de alkolü alıp geldi, tedavileri de buydu.

--- spoiler ---