7 Ağustos 2023

yellowjackets s02e06:

 Qui

--- spoiler ---

.bebek yeme sahnesi koymasalar olmazdı zaten, bebeğin olmadığı ortadaydı. yani erkek çocuk ya da seneden zaten tutmuyordu. doğarken ölmüş, zaten doğum çok kötüydü, önce acayip maddeler geldi, bir sürü kan kaybetti, derken bebek doğmuş gibi gösterdiler ama olmadı. emzirme olayında bir terslik çıkacak gibi yaptılar ama emdi falan derken hepsi bayıldığında gördüğü hayallermiş.

.bölüm zaten bebek gelmesi ile başladı, sonuna doğru doğurdu ve öldü, arkadaki gerginliği devamlı buna verdiler, aslında güzel yapmışlar ama yine de çok saçma şeyler oldu.

.misty denen psikopat arkadaşı için kafayı yemiş, donmuş kalmış. diğeri cebinde faresi ile doğum yaptırmaya çalışıyor, hepsi psikopatcaydı, nasıl mikrop kalmadı bilemiyorum.

.gerçek dünyada sanki bunun yakalandığını göstermişlerdi ama sorguyu geçti, ilişkisi olduğunu itiraf etti, normalde biri öldüyse ilişkisi olan zaten ilk şüpheli, buna rağmen bir şey yapmadılar. kız biraz ortalığı karıştırdı ama ikisi de oynadı iyidi yani.

.hepsi birlikte iyileşme merkezine gittiler, o garipti. misty yine olaylardan keyif moduna geçti, diğerleri ciddi sıkıntılı, hepsinde sorun var.

.psikiyatristine durumu anlatıyor ve yabaniliğin ruhu, tanrısı diyor, onun adına kötü şeyler yaptık ve galiba yanımızda getirdik diyor, hepsi delirmiş aslında ve şimdi gerçek zannediyor. başlarında zaten bu vardı, ne olacağı belirsiz.

--- spoiler ---