27 Temmuz 2023

yellowjackets s02e03:

 Digestif

--- spoiler ---

.yedikten sonra biraz sıkıntı çekmişler. en azından senatör olan hatırlamıyormuş, hatırlayınca biraz kustu boşa götürdü. yemeleri tamamen mazeretti. neymiş efendim toprak donukmuş, hafif altını kızartalım bari, ah ateş söndü, güzel de koktu, yiyelim bari. nedir abi bu? 

.üstüne de o da bunun böyle olmasını isterdi dediler, hem de bebek için ulan insan etine alışmalarını mı isterdi? açlıktan falan ölmüyorlardı bu arada, bir gece kalktılar ve çok açlardı, karda fümelenmiş insan eti burunlarına çok güzel koktu ve yediler.

.gay arkadaş da bunlardan fena korktu, onun geçmişine gittik, uçağa binmemiş gibi görüyor nedense ama bir taraftan hasta da oluyor gibi. o da öldükten sonra yerler ama bunlardan nasıl hastalık kapmıyorlar abi? biz dışarda yesek ishal oluyoruz adamların mideye bak.

.esas şişko kadının silah çekmesi, arabasını kurtarması ve öncesinde adamı korkutması da garipti. heyecandan eli titremesi öldürmek için miydi? numaraya yaptı ama hepsi kafadan sakat olduğu için inandırıcı oluyor.

.tarikat lideri olan tip arıları kanlı gördü, kan istiyor gibi bir şey dendi. kim ne istiyor bilemiyorum ama buna çok üzüldü, birini kurban falan mı edecekler? bu morluların sıkıntısı nedir bilemiyorum, eline çatal batan tipin affetme olayı da komik sayılır, daha iyi bir şey olacağını sandım orada.

.aldattığı adamın ölmesi, mesajlaşmalar falan hepsi kabak gibi ortadayken hala yok şöyle yok böyle yapıyorlar.

.wilfred ve hobbit dostumuz da bu psikopat dizide olmalıydı. piskopat hatunun peşinde kaybolan arkadaşını arıyorlar, bulacak ama pek bir şey değişmeyecek.

--- spoiler ---