22 Temmuz 2023

yellowjackets s02e01:

 Friends, Romans, Countrymen

--- spoiler ---

.bu diziyi de hiç özlememişim ama yine de kendince bir arızalı halleri izletiyormuş. ölmüş arkadaşının kulağını yemek nedir abi? üsütelik bu kulak donuk halden çözüldükten sonra kokmuyor mu? aşırı abartı bir olay yani. kız da boş yere öldü, sonra bunla konuşmaya başlamış, bir süreç gibi düşünsek de ne zaman aldattın şu bu olayları işte.

.kocası da sıkıntılı, arabadaki müzik sahnesi güzeldi aslında da kadının oyuncağı gibi olmuş. aşığını öldürüyor, adamı boş yere öldürüyor, sonra kocası ile resimlerindeki yüzü mü bozuyorlar? anlaşılmayacak mı peki kimin yüzünü çizdiği, bu şekilde suçu kapatmaları imkansız, aşırı saçma.

.avcı kız sezon sonunda intihar ediyordu, gerçek hayatta bir motel odasından paketlemişlerdi, bunu tarikatlarının lider kızı yapmış. ilk bu kızın beynini şoklamışlar, sonra düzeldiğini düşünmüş ama yine de bir tarikat kurmuş. aynı ritüeller yapılıyor, bölüm sonunda benzeri bir şeye geldi. travis denen ölü elemandan sana mesajım var dedi, artık inanıyorsa...

.aynı zamanda psikopat olan kız da motelde bu kadını arıyordu, güya arkadaş mı olmuşlardı? kaçırıldığını anladı, bulabilir ama çok bir faydası olmaz. kaçırılmaya da gerek yoktu aslında mesaj var dese gelirdi,

.senatör olan tip kız arkadaşına zarar vermeye başlamış, bu kızın nasıl öldüğünü de bilmiyoruz şu an gerçek dünyada kendi köpeğini öldürüyor, yenisini sahipleniyor ve karısı onu terk ediyor böyle saçma bir olay içersinde, yardım alman lazım diyor da kim yardım edecek buna? uyurken vahşileşiyor, bunlar ne zaman yamyamlığa başlayacak peki? esas olay o değil miydi?

--- spoiler ---