30 Temmuz 2023

the witcher s03e06:

 Everybody Has a Plan 'til They Get Punched in the Face

--- spoiler ---

.durduk yere ortalık karıştı, tüm bölümden anladığım buydu. ara verdiler, cadılar meclisinde esas sorun kimseymiş onu buldular, tam bunlar harekete geçerken tüm taraflar harekete geçmiş oldu, nasıl denk geldi? sonunda ne oldu? pek güzel olmadı be.

.şu kara derili cadımız çok güçlüymüş, gücünü saklayarak hepsini kandırmış. kiminle çalıştığını da anlayamıyorum ama ciri'yi eğitecek ve herhalde tüm dünyaya hükmedecek, mevzu buymuş. bu ara kaç bölümdür öldüremedikleri ateşli büyücüyü falan iki saniyede öldürdüler, hiç olmadı.

.hadi buna tamam dedik ama witcher dövüşürken hiç varlık gösteremedi, tamam çok güçlüymüş falan da ulan bu kadar kolay dayak yemesi kötü değil mi? neden iksirinden içip dalmadı? bu kadar mıydı? nerdeyse iki saniyede öldürdüler, kızı koruyamadı ve kız kaderi ile yüzleşti, kuledeki olayın ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok.

.yen'in öncesinde bırakıp gitmesi de çok saçmaydı. güya hep birlikte hareket ediyorlardı ama baş büyücü kadının zorlandığını görünce ona yardım etmeye koştu. da... niye koştu? şakkadanak gidemiyor muydu? uzaktan yardımı olamıyor muydu? yardım dediği de son anda gelip kucaklamak, başka herhangi bir şey aypmadı. yani kendi akışlarına ters hareketler hoş olmadı.

.hain tip neden prensesin tarafına geçti, onu da takip edemedim. yarı elflerin planları ne neden bu kadar bodozlama daldılar, o da anlaşılmaz. kızın burada olduğu kesin miydi? gay arkadaşlar da sabahına kızı yakalayamadılar, hadi yen uyardı desek bile kendi yazdıkları hikayeyi devam ettiremiyorlar, hepsi kesik kesik kaldı.

--- spoiler ---