2 Temmuz 2023

the witcher s03e03:

Reunion

--- spoiler ---

.kendileriyle mi dalga geçiyorlar yoksa bizle mi emin değilim. bir bölüm sonunda witcher ve ciri tekrar buluştu, ben rüya falan zannediyordum ama gerçekmiş, durduk yere saçma bir at sürme sahnesi, arkadan gelen bulutlar ve atlılar, sonra onların da gerçek olduğu anlaşılıyor.

.bir yere gelmiyor yani dizi öyle bir orada bir burada karakterler kendi aralarında takılmaya başladı. hikaye de kopuk kopuk, bu kadar kopuk değildi belki daha basit olaylar olduğundan böyle şimdi takip edilemiyor, bu da ihtimal dahilinde...

.kimler hangi krallık onu bile takip edemiyorum desem? 

.açıklama gereği de duymuyorlar hadi ilk sezonda falan anlaşılıyordu, elfleri falan da hadi anladık ama elfi öldüren tip esas kötüydü şimdi tekrar kabul edilmek için yine öldürdü, ne neydi?

.şımarık krallar kimlerden? onu da bilmiyorum. baştan beri tarafları öğrenmeden sadece esas karakterler için izliyorum gibi, kimse kusura bakmasın ama düzgün anlatsalar belki öğrenirdik.

.ciri ile büyücü kadınlar tanıştı, büyücüleri toplayıp ülkelere ders verelim diyor ama ciri ortamdan kaçtı bile, o nasıl olacak onu da anlamadım.

.yen önce kötü davrandı sonra üzüldü, acemilere biz böyle yaparız dostum muhabbetine döndü olay ve zaten fazla da bir işe yaramadı. bunun öncesinde de ciri'nin ergen olaylarını çektik, pazar yerine gidip bir yaratık için dikkat çekmeler falan filan gereksiz gereksiz işler.

.witcher da diğer tarafta kendini ciri zanneden biriyle uğraşıyordu, bunun da sebebini anlamadna geri döndü, eskiden yaratık avlaması bile daha derli toplu hikayeydi, bu nedir anlamıyorum.

--- spoiler ---