2 Temmuz 2023

superman and lois s03e13:

 What Kills You Only Makes You Stronger

--- spoiler ---

.bu neydi şimdi? sezonun kanser hikayesini zaten saçmalamışlar o yüzden söyleyeceğimi söyledim, bir de eski düşmanını yenilmez hale getirip ayda dövüştürürken sezonu bitirdiler, bu ne lan? böyle sezon finali mi olur?

.önceki hikaye tamamlanmış yeni sezona geçmişler ve ara vermişler gibi oldu ama arada kanserden kurtulup sevişmeyi de ihmal etmedi, hadi lois'in böyle ölmesi saçma olurdu ama kanser tedavisi arayan adam bölümü yaparsan oradan bir hikaye yapman gerekir, kadını öldürüp kendisi yaşadı, kanseri o şekilde yenemezsin kestirerek yenersine getirdi ve o defteri kapattılar.

.lex geldi tehdit etti, sonra yargıcı falan öldürdü, sonra da babasını kaçırdı. sanki onu kaçırınca DOD bir şey yapamıyor, bu da ayrı saçmalık ama hadi bunu geçtim, sevgilisi olacak kadını araştıramıyor mu? lex'in istihbaratı DOD'den daha mı iyi, bu da inanılmaz saçmaydı.

.hepsine tamam dedik de ölerek güçlenmek nedir? adam nasıl bir tedavi bulmuş, hem ölebiliyor hem de güçleniyor, süpermen'in aynısı değil miydi bu tedavi yüzünden mi böyle oldu yani? bir mantığı yok, sonra ucubenin ötesinde saçma sapan bir 3d kötü kahraman getirdiler, üzerinde öldürücü parçalar falan var, iyice ölümsüz yapmışlar, lex gelmiş süpermen'i tehdit ediyor, tüm bunları da lois için yapıyor, bunlar da bu kadar süre gram araştırmadı.

.nerden tutarsan elinde kalıyor, bu kadar saçmalayacaklarını düşünmemiştim, hadi karakterleri sevdim izliyorum, bu salakların durup durup sevişip çocuk yapmaları da komik sayılır ama bu nedir? ergenlerin imkansız aşk hikayesi bile daha güzeldi. birlikte aya tatile çıksalar daha iyidi yani.

--- spoiler ---