1 Temmuz 2023

the witcher s03e02:

 Unbound

--- spoiler ---

.aniden dizi düştü, yani arada böyle bölümler oluyordu sanki ama şimdi hikayeyi de düşürdüler. önceden bir savaş olayı vardı, esas karakterlere bir şey olacaktı falan filan, şimdi bu tipler neyle uğraşıyor falan diyor insan...

.bir tane ateşli büyücünün peşinden hikayeyi neden böldüler? sonra ben ciri'yim demek ne demek? aklı ele mi geçirildi ne oldu? bir haller oldu ama anlamsız oldu, ayrıca sonuna kadar da diyaloglarla geçti, ilerlemedi bir türlü uykumu getirdi.

.bu kadar güzel diziye niye böyle yapmışlar ki? esas karakterler bölümün yarısından fazla yoktu, olduklarında da sadece muhabbet ediyorlardı.

.ayrıca ergen söz dinlemezliğini de bu diziye bulaştırmış oldular, daha önce böyle tartışmalar oluyor muydu? hatırlamıyorum ama şimdi geleceği gören kızımızın her şeyi bir çocuk için riske atması biraz saçma oldu.

.yen de kendi hikayesini anlattı da oralar zaten toplama bölüm gibi, ek bir aksiyon yerine geçmişten gösteriyorlar, ilerlemeyince zoraki şeyler bunlar.

.jaskier yine güzel şarkı söyledi ama prens arkadaşlar aniden sevişecekmiş gibi duruyorlar, yani gaydir falan bir şey demem de bunca zaman ortaya çıkmadı bir de bunlar mı olacak? ayrıca yan karakterdi falan derken kendi başına iş mi yapıyor? witcher onu geride bıraktı iyi güzel de bu iş böyle olmuyordu.

.yaşlılar dedikleri tipleri de anlamadım, bilgi aldı güya ama tuzağa gitti, ateşli eleman da gelip bunları yaktı, nedir şimdi bu? naptınız lan hikayeye?

--- spoiler --