2 Temmuz 2023

the walking dead s11e21:

 Outpost 22

--- spoiler ---

.o kadar kendilerini tekrar ettiler ki koskoca dünyada yer kalmadı, aynı yerde köle olarak çalışmaya geldiler, tekrardan tüm ailelerini kurtaracaklar, kim bilir kaç defa kurtardılar, hep aynı hikaye ama neyse ki bitiyor. 

.eski görüntüleri gösteriyorlar son sezonlara göre bin kat iyidi, rick ayrı bir karakterdi, onsuz dizi olmadı, bunun farkındalardı herhalde, onu göstermeye başladılar, hikayesini de terbiyesizce yarım bıraktılar, bölümde de hikayen nasıl biterse öyle hatırlanırsın falan diyor, şaka gibiler.

.treni takip etmeleri komik, tren olayı ayrı komik ulan tren hareket ediyor bunlar yakın mesafede ve ilk kez karşılaşıyorlar, olacak iş mi? sonra treni durdurmak için eski model ayak çekiyorlar, etrafta bir sürü gözcü var ama bunu beceriyorlar, arabalarla falan dolaşıyorlar.

.sağır kızı kurtardılar, tekrardan daryl'e bu acıyı yaşatmadılar ama durumu neydi onu bilmiyoruz, kızı ne yapacaktı bu manyaklar? neden herkes nizami şeklide hareket ediyor ve sapır sapır adam niye ölüyor, içlerinden biri rahibi görünce insani öldü. cemaatindenmiş, buna da kimse inanmaz.

.kampta negan ve kralımız bir şeyler yapacak ama sonraki bölüme kaldı, çok fazla muhafız yok ama kaçamıyorlar, hepsi keskin nişancı şak diye indiriyor falan, korku ile yönetiyormuş. kral hala eski defterlerde kimse unutmadı diyor ama negan'ı iyi aile babası yaptılar, rick çıktı gitti bu esas karakter oldu ve insanları kurtarmasını bekliyoruz, fıkra buraya kadar.

--- spoiler ---