5 Temmuz 2023

the walking dead s11e22:

 Faith

--- spoiler ---

.aşırı saçmalamaya devam ediyorlar, bir iki bölüm kaldı ama önce negan'ı tekrar kötü tarafa geçiyormuş gibi gösterip sonra tekrar onun için ölümü göze aldılar, aşırı saçmaydı. kralımız kin tutmakta haklı belki ama şimdi sırası değildi, o da saçmaydı.

.önce elemanı uzaklaştırdılar, sonra bunları ispiyonladı, idam edeceklerdi, ibretlik olsun diye ama karısını da öldürelim demişler, hamile kadını da işe katınca diğerleri geldi ve hepsini öldürün dedi, tetiğe basamadılar ve olaylar gelişti, komik aslında, yani olayların buraya gelişi komik böyle bir şey olmaması gerekirdi.

.tam o anda daryl geldi günü kurtardı, hep bir böyle oluyor da bunlar ne ara buraya geldi bilmiyorum, diğerleri çocukları kurtarmaya gitti. sadece maggie'nin yavrucağı bulundu diğerleri hala kayıp...

.başlarındaki tipi canlı canlı zombiye yem ettiler, bu mudur yani olay? tamam çocuğu için yapıyor da ne gerek vardı ki? durduk yere psikopat karakter getiriyorlar, walking dead aleminin en gelişmiş en güçlü toplumu ve bir kadın yönetiyor! bizimle dalga geçiyorlar. zombiler dünyasında hala siyaset falan var, ağır  dalga geçiyorlar. 

.hala güçler ayrılığı var, hala yargı çalışıyor gibi gösteriyorlar ama çalışmıyor da aslında bu da ağır dalga geçilmesi, eugene'yi idama mahkum ettiler, güzel konuşma yaptı, zenci arkadaş da insafa gelip onu kurtarıyor ama zaten esas güç bunda olmuş olması lazım, baştan beri oynanan tiyatro çok kötü.

--- spoiler ---