6 Temmuz 2023

the walking dead s11e23:

 Family

--- spoiler ---

.bir bölüm kaldı ve zombiler tırmanmaya başladı, bir zombi hikayesine ancak bu kadar ihanet edilebilir, ulan ne gerek var, bunca sene yaptık artık akıllansın mı bunlar dediniz? geçen bıçak almıştı, şimdi kapıyı falan açtırıyor, fısıldayanlar zannettik ama değildi...

.bunu kurtarmak için veledi daryl'i kurtarmak için feda ettiriyorlar, vuran da pamela denen karı, neyse ki silah falan kullanıyormuş, o kadar da boş değilmiş ama en azından çocuk vurdu diye üzüldü, bunu da göstermek istemişler.

.tabii zombi istilası başladı, halkını da sattı, düşük bölgedekileri feda etti, mesajı da böyle veriyorlar. sadece şu saçma sapan şey için zombileri akıllandırdılar, o kadar düzgün bir sistem kurmuşlar ki anca akıllı zombiler bunları yiyebilirmiş. durum bundan ibaret.

.önce arabaya atladı, ortalık karıştı, sonra duvardan atladı. zencinin başını da yediler, vatana ihanetten yargılanacak, ilk başta planını anlamamış gibiydi ama askerleri çektiği yerden mevzuyu anladı ve onları pusuya düşürdü ve olaylar gelişti.

.negan öldü mü?

.sezon sonuna onu gösterdiler, o halden glenn kurtulmuştu, belki aynını yapıp gönderme yapmak istediler ama zor bir durumdaydı, finale şaşırtmaca olarak bunu bıraktılar. fısıldayan salak kızı güya yavuklusu için kolunu kopardı, ölmeyecekleri de belliydi, birlikte gidecekler işte napıyorsun sen? bu da ayrı bir saçmalık oldu, sonra şişkomuz da bunun için zombilere karıştı, hepsi birlikte zombi sürüsüyle mekana dalacaklar, müzisyen olan ve sevgilisi en azından ulaştı, diğerleri de gelecek, olan bu salağın kolunun kopmasına olacak, aşırı saçmaydı.

--- spoiler ---