13 Temmuz 2023

servant s04e07:

 Myth

--- spoiler ---

.dediğim gibi önceki olayları akılla açıklamaya çalıştılar ama sabredemeyip bölüm sonunda bunun bir kandırmaca olduğunu öğrendik. olayların hepsini de hatırlıyorlar. kızın düşmüş şeytan olabileceği ya da şeytanla anlaşma yapmış olabileceğini tartışırken amca karakteri geldi hepsini açıkladı.

.bebeği değiştirme olayı da tünel sistemiylemiş, evlerine açılan tünel var ama bunlar farkında değil, çok saçma ama tüm bunları kız yapmış gibi göstermeleri kötüydü. her sene kadını takip etmiş, bebek olduktan sonra da takip etmiş, bebek öldükten sonra da ölen bir bağımlının bebeğini alıp bunlara yerleştirmiş, böyle gösterdiler ama hepsi yalanmış. yalanları yüzünden kendini kırbaçlarken bunu gösterdi.

.yemeğe oturdular, gerginlik vardı. kızı üzdüler o da gitti, durumun bundan ibaret.

.elemanın korkması, çok konuşuyorsun dediği için konuşamaması falan komikti. sonra birlikte kızın ne olduğu hakkında kafa patlattılar, o da fena değildi ama işte bir yere gitmiyor.

.kadın da kendi çapında gazetecilik yapıyor, olayları araştırıyor ve her sene aynı günde kendini takip ettiğini öğrendi. kadın oğlunun öldüğünü bilmiyor ama diğer garipliklerin farkında, hayvanları tam açıklamadılar, obruk tam nasıl denk geldi onu bilemiyoruz, kuşlar meselesi var. peşindeki tipler var. ölümden döndürmeyi de tam açıklamadı. neyse öyle işte.

--- spoiler ---