14 Temmuz 2023

resident alien s02e11:

 The Weight

--- spoiler ---

.eğlendirmediler, uzaylı bebek olayını da önemsizleştiriyorlar, gelen mesaj olayını da sadece arkadaşlığı anlatmak için kullanıyorlar, bir hayli saçmalıyorlar yani, tamam komedi de bu ne lan?

.tek komik adam şerif, diğerleri kendinden komik bile değil, çok zorlama tipler bunlar nerden bulmuşlar bilmiyorum, neyse...

.bebeği çabuk buldu aslında, veletle çalışması eğlenceli sayılabilir ama bir fayda etmedi, kaçarken araba çarptı ama bir şey olmadı, yarı insan olduğundan çok mu zeki dedi? kızın hemen güvenilir olduğunu mu kabul etti? bu kızın olayını da hiç anlamıyorum, anası babası nerde? ormanda ne yapıyor?

.uzaylı diye tutulan doktoru da saldılar, yanlış tespit edip almışlar diye sallıyorlar ama hiç mi test falan yok? bu kadar mı abi? şimdi güya ortaya çıktı, topu denemek için adamı uçurumdan attı, ölmedi ama manyağa döndü, sokaklara saldılar.

.sporcu kızıl saçlı arkadaşımızın derdi de aşırı saçma, tekrar sporlara mı dönecekmiş? düzgün hayata mı geçecekmiş? arabayla çarpan oydu ama hikayesi aşırı saçma oldu.

.aynı şekilde asta denen arkadaşın kötü adam öldürdüm geyiği de bitmedi, babası da askermiş, çok öldürmüş ama ruhunu da kaybetmiş.

.bir de çiftimiz var, kadın hamile değilmiş, mutlu oldular, çocuk yapmama propagandası galiba, gereksiz oldu tüm bu olay.

--- spoiler ---