16 Temmuz 2023

resident alien s02e12:

 The Alien Within

--- spoiler ---

.diğer uzaylı dediği arkadaş kendisiymiş. bu henry önceki kendisi diğeri gelecekteki kendisi. 500 yıl sonra portal bulup geçmişe gelmiş, sonra çizimler yapıp dünyaya bağlanmış, dünyayı neyin yok ettiğini biliyor, hepsi iyi güzel ama henry'nin bildiği her şeyi biliyorsa çocuğunun kaçırılması olayını da engellemesi gerekirdi, bu olmadı. tabii başka bir şeye bağlarlar mı bilmiyorum.

.çocuğun kaçırılması saçmaydı, mesajı almasına gerek kalmadı mı bilemiyorum çünkü bu henry daha bir şey bilmiyor ama belki sadece çizimlerde anlatmıştır bu da mümkün olabilir. 

.bebeği kaçıran tipler olayı hızlı çözdü ama diğer uzaylıyı aramaları gerekirdi, bu arkadaşı mı aradıkları uzaylı zannettiler? bu da saçma olur çünkü bunca zaman daha konuşmayı bilmeden nasıl kasabada takılmış bu arkadaş demezler mi?

.uzaylı hikayesi haricinde kasabaya büyük firmalar gelecek geyiği vardı, hatıraları yok etmesin diye gelmesin diyorlar, bunlarında anlayışı bu yani.

.şerif gidecekmiş, o yüzden diğer kadına pas vermemiş ama sonra bağlandığını mı hissetmiş ona gönderme vardı. pek eğlenceli sayılmaz genel havayı ve hikayeyi hızlı düşürdüler. 

.insan gibi olmayacağım diye uzaylı hali ile evi kullanırken oraya buraya çarptı en komikliği oydu, bir de velede fitil muhabbeti ile komiklik yapmaya çalıştılar.

--- spoiler ---