18 Temmuz 2023

resident alien s02e13:

 Harry, a Parent

--- spoiler ---

.geçiştirme bölümü sonunda griler gelip harry'yi tehdit etti. kim peki dünyayı ele geçirmek isteyen? griler mi? iki ırk var dedi de diğerleri değil dedi. hiç anlamadım bunu, peşini bırak demeye getirdi. koskoca uzaylılar tarlalar ile mesaj gönderiyor ya komediye bak sen.

.geri kalan konular aile meseleleri idi, asta'nın annesin gittiler, kadın zaten bırakmış, adresini de değiştirmemiş, babası bakmış hala annesini arıyor, annesi ile karşılaştıktan sonra umursamaması çok abartıydı ama uzaylı hikayesine bağladılar.

.uzaylı yavrumuz da yok, onu paketleyip götürmüşlerdi, harry sallamadı gibi, uzaylılar böyle yapmazmış, ulan kendi genini taşıyanı otomatikman korursun çünkü korumazsan yok olursun, ağır saçmaladılar yani.

.sporcu kızın dizinin dramı da bölümün yarısını aldı, sırf bu ilaç versin diye yemekle kandırıp olay yerine getirdi, dizi perişan durumda ama sırf daha iyi hissetmek için bunu yapıyor, bir saat dram gider bu iş.

.şerifin durumu komik hala, adamın tepkileri komik. şerif yardımcısı da onu tutmak için çeşitli şeyler yapıyor, çocukken gördüğü uzaylı meselesine geldi, bu adamı da uzaylılara bulaştırsalar iyi olacak ama sanmıyorum. animasyonlar falan çok kötü yahu.

--- spoiler ---