19 Temmuz 2023

servant s04e08:

 Tunnels

--- spoiler ---

.her seferinde aynı şeyi deniyorlar, aynı şey oluyor aslında, bu sefer unutmazlar artık. adamları yolladı ve ikimiz kaldık dedi, bölüm öyle bitti. kızın olayını psikolojik sorun olarak kıvırmadıkları iyi oldu. düşmüş bir melek, adeta bir lucifer kendisi ama biraz sıkıntılı bir tip.

.amca karakterinin konuşması iyidi. kendini öldür diye bıçakla geldi, sanki düşünüyor gibi yapıp adamın işini bitirdi, öldürme ritüelleri de varmış. o noktadan sonra olaylar güzel gelişti. tabii saçma olan şu, bu kadar kuvvetli bir arkadaşı iki tane eleman nasıl paketledi getirdi, bu ipler seni tutmaz zaten dedi ama o zamana kadar nasıl oldu? 

.belki sonucu görmek için yaptı diyebilirlerdi ama demediler bile, ne olduğu belli olmadı bu konuda. sadece evsizleri gönderdi. fırtına onlar için dedi, kendisi için kabul etti, çatıya çıkıp bağırdı falan derken eleman geldi bunu paketledi.

.bu da elemanı merdivenden aşağı attı, ikisine de kaza dediler, arkasını soruşturan da yok, öyle bitti gitti işte. kendi standartlarına göre güzel bölümdü aslında da tekrar işte.

--- spoiler ---