12 Temmuz 2023

servant s04e06:

 Zoo

--- spoiler ---

.öylesine bölümlerden biri, geçen bölüm paketlemeye çalışan tipler bu sefer kıstırdı, neden önlem anladı peki? üç kişiyi tek başına halletti, yetmedi iki saat incelediği dadılardan biri de tarikattanmış, bunlar özel güçlü varlıklar mı? şeytanlar mı? neler hala belli değil.

.kendisi bu kadar kuvvetli ise nasıl öldürmeye çalışıyorlar? eli kolu, ağzı bağlı ilen bıçakla bunu öldürmeye gelen karıyı şişirip patlattı, alerjik reaksiyon mu diyecekler nedir?

.tam o sırada bizim oğlan kurtarmaya geldi, onun sean ile kavgası da kötüydü, öncesinde kavga ediyorlardı. kızın özel olduğunu zaten bilmiyorlar mı? bebeğin öldüğünü de biliyorlar, kızı uzaklaştırınca bebeğin oyuncağa döndüğü de malum, bunlar ortada iken hala nasıl kızdan kurtulmaya çalışıyorlar? hala bunun hikayesini yapmaya çalışıyorlar, kızın özel güçlü olup olmadığını anlamamışlar gibi davranıyorlar ki ikisi de bunun farkındaydı, bu yüzden aşırı saçma geliyor bana.

.dorothy küçükken bununla karşılaştığını buldu, yani olayları gerçekliğe indirip böyle açıklama eğilimindeler, evin önünde obruk olması, kadının ta elini kaldırınca şişmesi, kuşların bunu kurtarması ya da diğer hayvanların saldırması hep normal şeylermiş gibi açıklamaya çalışıyorlar. böyle olursa zaten ağır saçma olur, oğlan ortada, başkasının oğlu diyorlar da ne bileyim, saçma!

--- spoiler ---