10 Temmuz 2023

resident alien s02e09:

 Autopsy

--- spoiler ---

.en sinir bozucu muhabbete getirdiler, karı ben katil oldum diye kafayı yerken adam hafızasını sildi, kızı ile buluşmayı unuttu ve olaylar sarpa saracak, ne gerek vardı ki? zaten tüm geceyi değil sadece vurulma anı silebilirdi ya da dışarı çıktıkları zamanı silebilirdi, o da saçma oldu.

.onun haricinde tekrar doktor olması, otopsi muhabbeti, mermi kovanını yerleştirmesi, hepsi komikti. diğer kasabanın sınırının orada olması da komik sayılır. kasaba halkı komple manyak, tipler de ayrıca abartıyor tabii ama...

.şerifin silah teorisi komik, uzaylı olayını tuvalete gitmediği zamanda halletme mantığı da fena değildi, adamlar oturup bunlarla uğraşıyor, uzaylı muhabbetini bu şekilde şakaya alıyorlar ama dünya zaten ele geçirilmiş, mesajın devamı da gelmedi, bebek orada burada tıkınıyor, delil falan kusuyor bir şeyler yapıyor.

.topu getiren eleman vurulmuştu ama ölmemiş, top mu iyileştirdi onu anlamadık, komutan tip de köstebek var diye buna güveniyor, bunlar ne yapacak, köstebek olayını uzaylıların askeriyeye sızmasına falan mı bağlayacaklar?

.belediye başkanı tip ve karısının terapisi de komikti aslında, sonra bira getirdi, eleman fena değil, izledikçe tiplere de alışınca komik gelmeye başladılar ama yine de genel hikayeyi bozmak üzereler...

--- spoiler ---