9 Temmuz 2023

resident alien s02e08:

 Alien Dinner Party

--- spoiler ---

.en çok gülümseten ya da güldüren bölümü oldu. başlangıçta da biraz güldürmüştü galiba ama genelde benzer şeyler oluyor, bu sefer uzaylı arkadaşımız olaylarla eğleniyor yani ciddi anlamda eğleniyorlar gibi. uzaylı bebek olayı güzel, esas hikayeyi dünyanın istilasından başka bir şeye çevirdiler. istilaya gelmeyeceklermiş, zaten bir tane daha uzaylı varmış. o da bunu vuran adam herhalde, gözleri kertenkele gibi olan başka biri daha vardı.

.tam mesajı verecekken vuruldu, bebeğin içine mesaj koymuş. bebeğin çıkıp her şeyi yemesi komikti, bu bebek olayını ciddi komik yapabilirler ama nasıl saklayacaklar bilmiyorum. küçükken uzaylı teması yaşayan şerif yardımcısı hissetti bile, onun olay da ayrı bir komik. o sahneyi hatırlıyorum ama neye bağlamışlardı? onu hatırlamıyorum.

.parti meselesi zaten başlangıç komikti, turta için kalmalarını kabul etti, o ayrı komik. yumurta olayı komik ve tabii kavga olayı baya iyidi. sonra sevişmeye geçtiler, tipler gayet iyi aslında da işte biraz dağınık.

.veletler de önceki doktorun akıbetini ve bunları bilen birinin avladığını söylemeye gelmiş, hikayeye dahil etmek için bunu böyle yapmışlar, bebekle karşılaşmaları iyidi. olan rakuna oldu.

.asta da harry için adam öldürmüş oldu, tabii uzaylı mı bilmiyorum bu tip normal insan da olabilir sanırım new york'daki bunun tartıştığı tipti, yani buraya gelip ortak iş yaptığı adam, uzaylı olayını buraya getirmemiş olabilirler. uzaylı topunu vermeye çalışan zenciyi vuran kesin oydu ama henüz tanışmadık kendileriyle.

--- spoiler ---